Ervaringen van cliënten uit mijn praktijk:

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2

Door goede ervaring van anderen zijn wij bij Karina terecht gekomen. Wat een gedreven, lieve vrouw, die heel veel kennis van zaken heeft. En dit vol enthousiasme verteld. Ze heeft ons een heel andere kijk op voeding gegeven.
Onze dochter van 8 is in een half jaar tijd een heel ander kind geworden; veel energieker en positiever. Iets waar we daarvoor al een hele tijd mee bezig waren...
De voorgeschreven voedingssupplementen zijn wel even een investering. (voor beperkte periode)maar verzorgen de basis voor een gezonde toekomst.

Astrid - 01-03-2013 - 23:24

Karina ik wil je bedanken. Voor je betrokkenheid en het aanreiken van handvatten om weer volop in het leven te kunnen staan.Iets wat het hoofd wel wilde maar het lijf niet. Ook mijn dochter van 9 die op school helemaal niet lekker ging heb je zo geholpen.Iedere keer dat ik bij je ben, ben ik onder de indruk van jouw kunde.

Leonie - 20-02-2013 - 12:56

Karina is een zeer gedreven, gepassioneerde en uiterst vakkundige therapeute. Zonder (ver)oordeel luistert ze naar de antwoorden op haar vragen en aan de hand daarvan brengt ze haar advies uit. Ook neemt ze alle tijd voor je. Mij heeft ze al erg goed geholpen en zijn mijn klachten afgenomen (en die van mijn 5 jarig zoontje!). Natuurlijk zal je zelf ook een hele switch moeten maken in je koop/eetgedrag maar ik kan haar zéker aanraden aan eenieder die met klachten zit.

Mish - 24-01-2013 - 21:29


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2