Ervaringen van cliënten uit mijn praktijk:

Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Bij Karina op consult betekent voor mij het hebben van erg leuke en bijzondere gesprekken, waarbij ze oprechte aandacht combineert met humor en ik veel leer van haar kennis en kunde omtrent lijf en geest. Ik at al gezond maar door Karina's inbreng eet ik nu anders en is mijn metabolisme veranderd, voel ik me super fit, en begrijp ik waarom ik bepaalde dingen doe of zou moeten laten. Karina is een absolute aanrader!

Angelique - 02-12-2018 - 09:55

Karina is een heel bijzondere vrouw en begeleidster van fysiek/emotionele processen. Ik weet zeker dat ze iemand op t punt van grote doorbraak en verandering met al haar kunde kan begeleiden. Bij mij gebeurden er grote wonderen in 6 weken tijd nadat ik begonnen was met de supplementen en passend voedingspatroon. Zowel op fysiek gebied (in één klap van een alsmaar doorgaande moeheid af na heel lang tobben) als psychisch/emotioneel. Ik ben op een nieuwe manier verbonden met mezelf aan het raken. Uiteraard moet je zelf de bereidheid hebben je leven om te gooien en kun je ook tegelijk andere dingen hiervoor zoeken en gebruiken. Maar Karina was voor mij het geweldige startpunt. Enorme aanrader!!!

Janine Keijzer - 19-11-2018 - 13:35

Na 15 jaar hormoonzalven te hebben gesmeerd kwam ik erachter dat juist door deze zalven de huid (en de rest van het lichaam) in zulke slechte conditie waren. De dermatologen steunden mijn keuze niet om te stoppen met smeren, dus kwam ik na wat zoeken bij Karina terecht. Vanaf het begin kon ik mij gelijk vinden in de manier van handelen en voelde het gelijk vertrouwd. Naast het aanpassen van het dieet en gebreken aan te vullen met supplementen, kreeg ik ook een hoop handvatten aangereikt om het dagelijks leven makkelijker te maken met een huid die constant open ligt en jeukt.

Al met al vond ik het een zeer positieve ervaring, waarbij ik veel sneller grote resultaten zag dan verwacht.

Patrick - 06-11-2018 - 21:56

Ik ben 63 jaar en vorig jaar voor t eerst bij Karina geweest. Zij heeft mij enorm geholpen met inzichten en ander eetgewoontes. Ik ben niet meer moe en weet nu mijn grenzen goed aan te geven. Ik zit weer lekker in mijn vel en kan alles weer goed aan. Ik hoef nu al niet meer terug te komen. Dus vind het heel snel helpen. Mijn dank is dan ook groot.

Helmie Beentjes - 09-02-2018 - 18:07

Toen ik voor het eerst naar Karina ging werkten mijn darmen nog maar amper, en ook slikte ik tijdens mijn menstruatie wel 10 pijnstillers tegen de buikpijn. Nu zijn al mijn darmproblemen over en heb ik veel meer energie en ook mijn emoties zijn nu in balans. Ook de menstruatiebuikpijn is over, iets wat ik na 15 jaar echt niet gedacht had dat het opgelost zou kunnen worden op een natuurlijke manier. Ik ben Karina ontzettend dankbaar dat ik door haar mijzelf echt heb leren kennen. Zowel op emotioneel vlak als lichamelijk weet ik nu hoe ik in elkaar zit. Ik heb het gevoel dat ik nu de leukste en beste versie van mezelf ben!

Judith - 31-01-2018 - 10:38

Sinds twee jaar kom ik graag bij Karina. In eerste instantie kwam ik om te leren van welke voeding ik meer energie kreeg. Ik had namelijk veel last van enorme dips vlak na het eten en ik had vaak scheurende buikpijn. Door het voedingsschema en de supplementen samengesteld door Karina heb ik enorm veel energie en nooit buikpijn. M'n darmen zijn volledig hersteld en ik leer heel veel van Karina. Ik begrijp nu veel beter hoe ik hormonaal in elkaar zit en wat ik moet doen om goed voor mezelf te zorgen. Ik zit letterlijk en figuurlijk 'lekkerder in m'n vel'.

Esmée - 31-10-2016 - 21:03

ik ken karina al een tijdje en na haar studie heeft ze mij enorm geholpen. Door karina is mij collites ulerosa rustig en voel ik me weer vol energie.Ik ga er dan ook van uit dat door mijn nieuwe eetpatroon het rustig blijft. Karina bedankt voor de weg naar mijn herstel!!x

natascha - 09-08-2013 - 13:02

Ben pas een paar maanden bij Karina maar het resultaat is nu al verbluffend. Je wordt je bewuster van je leef en eetpatroon, en het gevolg bij mij is oa veel meer energie en het medicijngebruik is terug gebracht tot minimaal. Ben nieuwsgierig wat het me nog meer brengen zal. Ik gun het iedereen om een persoon als Karina in je leven tegen te komen.

Joke - 05-03-2013 - 16:37

Door goede ervaring van anderen zijn wij bij Karina terecht gekomen. Wat een gedreven, lieve vrouw, die heel veel kennis van zaken heeft. En dit vol enthousiasme verteld. Ze heeft ons een heel andere kijk op voeding gegeven.
Onze dochter van 8 is in een half jaar tijd een heel ander kind geworden; veel energieker en positiever. Iets waar we daarvoor al een hele tijd mee bezig waren...
De voorgeschreven voedingssupplementen zijn wel even een investering. (voor beperkte periode)maar verzorgen de basis voor een gezonde toekomst.

Astrid - 01-03-2013 - 23:24

Karina ik wil je bedanken. Voor je betrokkenheid en het aanreiken van handvatten om weer volop in het leven te kunnen staan.Iets wat het hoofd wel wilde maar het lijf niet. Ook mijn dochter van 9 die op school helemaal niet lekker ging heb je zo geholpen.Iedere keer dat ik bij je ben, ben ik onder de indruk van jouw kunde.

Leonie - 20-02-2013 - 12:56


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »