Ervaringen van cliënten uit mijn praktijk:

Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Karina heeft mij ontzettend geholpen. Ik had PCOS en wilde graag zwanger worden.
Door de juiste voeding, supplementen en een goede balans tussen beweging en rust was ik 6 weken nadat ik hiermee was begonnen zwanger.
Het is natuurlijk geen garantie, maar ik ben ervan overtuigd dat het een hele grote rol heeft gespeeld.

Wat een kracht is, is dat ze het probleem bij de oorzaak aanpakt en niet de gevolgen probeert te bestrijden.
Daardoor kan je eigen lichaam weer de normale balans vinden zonder dat het nog meer in dis balans komt door het bestrijden van de gevolgen, maar ondertussen de oorzaak niet wordt opgelost.
Dit is heel fijn en ook een oplossing op lange termijn waar ik mij zeer prettig door voelde.
Nog steeds houd ik haar adviezen in mijn achterhoofd en leef ik daarnaar, waardoor de PCOS ook niet is terug gekomen na 2 zwangerschappen

Floor - 30-09-2022 - 16:54

Wie is Karina dan? Wat doet ze dan voor je? Als reactie op deze vragen schoot ik meerdere keren vol. En niet alleen omdat ik een gevoelig beestje ben ;), maar vooral omdat Karina echt veel voor mij betekent! Na jarenlang onbegrip, van het kastje naar de muur te zijn gestuurd en medicijnen te hebben gekregen die mij vaak nog zieker maakte dan de kwaal zelf, ben ik heel blij Karina te hebben ontmoet. Jaren vol klachten van: Pfeiffer, keel- en blaasontstekingen met continu antibioticagebruik, high sensitive, prikkelbare darm, depressies, onverklaarbare allergieën, reumatische pijnen van fibromyalgie en zware hormoonproblemen gingen hieraan vooraf. Karina neemt je heel serieus, ziet klachten niet als iets losstaands, maar bekijkt het grotere plaatje. Een heel fijne en andere benadering dan de 'doorsnee' artsen. Dankzij de hulp van Karina heb ik geen dag meer last van de reumatische pijnen, word ik uitgerust wakker, zijn de hormonale depressies (PMDD) verleden tijd en zorg ik beter voor mezelf! Ook op mentaal vlak biedt Karina goede ondersteuning. Met haar scherpe vraagstelling, geeft Karina me regelmatig nieuwe inzichten. En door haar empathie, humor en warmte voel ik me vertrouwd om me open te stellen. Binnen mijn familie en vriendenkring is 'Karina' inmiddels een begrip geworden. Bij een nieuwe opleving, vitale verbetering of enorme energie, stelt er altijd wel iemand: weer bij Karina geweest? Een consult bij haar is een cadeautje en positieve energieboost aan jezelf. Lieve Karina ik ben zo blij met je! Dank je wel voor al je hulp, vertrouwen, motivatie en mega dosis blije energie. Tot snel! Liefs.

Sanne - 15-04-2020 - 00:41

Karina heeft mij de afgelopen tijd ontzettend goed geholpen. We hebben fijne gesprekken, soms zwaar, soms luchtig. Door onze gesprekken en de aanpassingen aan mijn levensstijl voel ik mezelf stukken beter, zowel lichamelijk als mentaal. Ik heb echt het gevoel dat ik stappen maak. Mede door Karina's aandacht en hulp sta ik anders in het leven. Karina is een gepassioneerde, lieve vrouw met humor bij wie je helemaal jezelf kan zijn.

Esther - 24-05-2019 - 09:46

Bij Karina op consult betekent voor mij het hebben van erg leuke en bijzondere gesprekken, waarbij ze oprechte aandacht combineert met humor en ik veel leer van haar kennis en kunde omtrent lijf en geest. Ik at al gezond maar door Karina's inbreng eet ik nu anders en is mijn metabolisme veranderd, voel ik me super fit, en begrijp ik waarom ik bepaalde dingen doe of zou moeten laten. Karina is een absolute aanrader!

Angelique - 02-12-2018 - 09:55

Karina is een heel bijzondere vrouw en begeleidster van fysiek/emotionele processen. Ik weet zeker dat ze iemand op t punt van grote doorbraak en verandering met al haar kunde kan begeleiden. Bij mij gebeurden er grote wonderen in 6 weken tijd nadat ik begonnen was met de supplementen en passend voedingspatroon. Zowel op fysiek gebied (in één klap van een alsmaar doorgaande moeheid af na heel lang tobben) als psychisch/emotioneel. Ik ben op een nieuwe manier verbonden met mezelf aan het raken. Uiteraard moet je zelf de bereidheid hebben je leven om te gooien en kun je ook tegelijk andere dingen hiervoor zoeken en gebruiken. Maar Karina was voor mij het geweldige startpunt. Enorme aanrader!!!

Janine Keijzer - 19-11-2018 - 13:35

Na 15 jaar hormoonzalven te hebben gesmeerd kwam ik erachter dat juist door deze zalven de huid (en de rest van het lichaam) in zulke slechte conditie waren. De dermatologen steunden mijn keuze niet om te stoppen met smeren, dus kwam ik na wat zoeken bij Karina terecht. Vanaf het begin kon ik mij gelijk vinden in de manier van handelen en voelde het gelijk vertrouwd. Naast het aanpassen van het dieet en gebreken aan te vullen met supplementen, kreeg ik ook een hoop handvatten aangereikt om het dagelijks leven makkelijker te maken met een huid die constant open ligt en jeukt.

Al met al vond ik het een zeer positieve ervaring, waarbij ik veel sneller grote resultaten zag dan verwacht.

Patrick - 06-11-2018 - 21:56

Ik ben 63 jaar en vorig jaar voor t eerst bij Karina geweest. Zij heeft mij enorm geholpen met inzichten en ander eetgewoontes. Ik ben niet meer moe en weet nu mijn grenzen goed aan te geven. Ik zit weer lekker in mijn vel en kan alles weer goed aan. Ik hoef nu al niet meer terug te komen. Dus vind het heel snel helpen. Mijn dank is dan ook groot.

Helmie Beentjes - 09-02-2018 - 18:07

Toen ik voor het eerst naar Karina ging werkten mijn darmen nog maar amper, en ook slikte ik tijdens mijn menstruatie wel 10 pijnstillers tegen de buikpijn. Nu zijn al mijn darmproblemen over en heb ik veel meer energie en ook mijn emoties zijn nu in balans. Ook de menstruatiebuikpijn is over, iets wat ik na 15 jaar echt niet gedacht had dat het opgelost zou kunnen worden op een natuurlijke manier. Ik ben Karina ontzettend dankbaar dat ik door haar mijzelf echt heb leren kennen. Zowel op emotioneel vlak als lichamelijk weet ik nu hoe ik in elkaar zit. Ik heb het gevoel dat ik nu de leukste en beste versie van mezelf ben!

Judith - 31-01-2018 - 10:38

Sinds twee jaar kom ik graag bij Karina. In eerste instantie kwam ik om te leren van welke voeding ik meer energie kreeg. Ik had namelijk veel last van enorme dips vlak na het eten en ik had vaak scheurende buikpijn. Door het voedingsschema en de supplementen samengesteld door Karina heb ik enorm veel energie en nooit buikpijn. M'n darmen zijn volledig hersteld en ik leer heel veel van Karina. Ik begrijp nu veel beter hoe ik hormonaal in elkaar zit en wat ik moet doen om goed voor mezelf te zorgen. Ik zit letterlijk en figuurlijk 'lekkerder in m'n vel'.

Esmée - 31-10-2016 - 21:03

ik ken karina al een tijdje en na haar studie heeft ze mij enorm geholpen. Door karina is mij collites ulerosa rustig en voel ik me weer vol energie.Ik ga er dan ook van uit dat door mijn nieuwe eetpatroon het rustig blijft. Karina bedankt voor de weg naar mijn herstel!!x

natascha - 09-08-2013 - 13:02


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »