de therapeut

Ik ben Karina Beijne en ik ben iemand met een brede interesse en een grote nieuwsgierigheid. Dit heeft ertoe geleid dat ik veel uiteenlopende studies heb gevolgd van de HEAO, naar een studie Rechten naar Psychologie om vervolgens uit te komen bij orthomoleculaire geneeswijzen en Klinische Psycho Neuro Immunologie. 
 
Ik heb zo mogelijk een nog grotere verscheidenheid aan werkervaring opgedaan. Van werken in de luchtvaart naar de architectuur en van het openbaar ministerie, naar een advocatenkantoor om vandaar uit in een afslankkliniek te gaan werken om uiteindelijk voor mezelf te beginnen. Tijdens al deze studies en werkzaamheden was er altijd al een grote passie en interesse voor gezondheid en voeding maar niet echt een opleiding die hierop aansloot totdat een huisarts mij vertelde over de stichting "van Nature".
 
Bij dit opleidingsinstituut heb ik een introductiedag gevolgd en was ik verkocht. Eindelijk viel alles voor mij samen en kon ik mijn passie voor gezondheid en voeding combineren in een studie.
 
Ik ben nog steeds enorm enthousiast en er komen iedere maand wel nieuwe bevindingen bij op het gebied van voeding. Ik raak niet uitgeleerd en wordt iedere keer weer opnieuw verrast door hoe mooi en complex het lichaam functioneert en reageert.
Afbeelding invoegen
 
 
 

Afbeelding invoegen