ervaringen Karina Beijne praktijk voor orthomoleculaire geneeswijzen

ervaring achterlaten

Ben je bij mij in behandeling (geweest), wil je dan ook jouw ervaring achterlaten? Je kunt dat hieronder doen.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist

waardering velden

ervaringen

Hieronder lieten verschillende van mijn cliënten een review achter van hun ervaring tijdens of nadat ze door mij behandeld zijn. Voor mij zijn dit soort aanbevelingen heel waardevol. Het is niet alleen fijn om te horen hoe mensen de samenwerking met mij beleven, het is ook prettig voor toekomstige andere cliënten om te weten wat ze van mij kunnen verwachten.

Karina is een prettige en empathische vrouw met een hoge intelligentie en enorme hoeveelheid aan kennis. Ze weet ontzettend veel binnen haar eigen vakgebied, maar ook van de reguliere medische wetenschap. Ze heeft mijn huisarts met haar aanbevelingen al meerdere keren op het juiste spoor gezet.
Het is een complex medisch traject waar ik in zit, maar mede dankzij de hulp en toewijding van Karina ben ik hoopvol voor de toekomst. Ik snap nu ook beter hoe ik met behulp van supplementen en zeker ook voeding mijn gezondheid deels kan beïnvloeden.

Barbara
25-04-2024

Jaren geleden kampte ik met extreme menstruatieklachten. Artsen konden mij niet helpen, bloedonderzoek liep op niks uit. Ze raadden me aan om de pil te gaan slikken. Maar dat wilde ik niet. Zo kwam ik bij Karina terecht met de vraag of zij me kon helpen met het verminderen van de pijn met natuurlijke middelen. Binnen 2 maanden waren mijn klachten bijna helemaal weg. Magisch. Ik was compleet verrast en oneindig geïnteresseerd. Waar zou mijn lichaam allemaal toe in staat zijn als ik er beter naar luisteren kan? Met Karina’s hulp leerde ik mijn eigen lichaam, wat het nodig heeft, en hoe het reageert op niet alleen fysieke invloeden, maar ook op mentale behoeftes, veel beter verstaan. Samen kijken we per afspraak wat er speelt, in lichaam en hoofd, en hoe ik beiden het beste kan voeden en ondersteunen (dmv supplementen, voeding en oefeningen) om de meest gezonde, vrije, energieke, en complete versie van mezelf te kunnen zijn. Bij haar leer ik om de nuances van mijn lichaam beter te onderscheiden, en om mezelf op verschillende vlakken te geven waar ik behoefte aan heb. En hoe de samenwerking tussen hoofd, hart en lijf daarin een essentiële rol speelt.

Janna
09-03-2024

Karina heeft mij ontzettend geholpen. Ik had PCOS en wilde graag zwanger worden.
Door de juiste voeding, supplementen en een goede balans tussen beweging en rust was ik 6 weken nadat ik hiermee was begonnen zwanger.
Het is natuurlijk geen garantie, maar ik ben ervan overtuigd dat het een hele grote rol heeft gespeeld.

Wat een kracht is, is dat ze het probleem bij de oorzaak aanpakt en niet de gevolgen probeert te bestrijden.
Daardoor kan je eigen lichaam weer de normale balans vinden zonder dat het nog meer in dis balans komt door het bestrijden van de gevolgen, maar ondertussen de oorzaak niet wordt opgelost.
Dit is heel fijn en ook een oplossing op lange termijn waar ik mij zeer prettig door voelde.
Nog steeds houd ik haar adviezen in mijn achterhoofd en leef ik daarnaar, waardoor de PCOS ook niet is terug gekomen na 2 zwangerschappen

Floor
30-09-2022

Wie is Karina dan? Wat doet ze dan voor je? Als reactie op deze vragen schoot ik meerdere keren vol. En niet alleen omdat ik een gevoelig beestje ben ;), maar vooral omdat Karina echt veel voor mij betekent! Na jarenlang onbegrip, van het kastje naar de muur te zijn gestuurd en medicijnen te hebben gekregen die mij vaak nog zieker maakte dan de kwaal zelf, ben ik heel blij Karina te hebben ontmoet. Jaren vol klachten van: Pfeiffer, keel- en blaasontstekingen met continu antibioticagebruik, high sensitive, prikkelbare darm, depressies, onverklaarbare allergieën, reumatische pijnen van fibromyalgie en zware hormoonproblemen gingen hieraan vooraf. Karina neemt je heel serieus, ziet klachten niet als iets losstaands, maar bekijkt het grotere plaatje. Een heel fijne en andere benadering dan de ‘doorsnee’ artsen. Dankzij de hulp van Karina heb ik geen dag meer last van de reumatische pijnen, word ik uitgerust wakker, zijn de hormonale depressies (PMDD) verleden tijd en zorg ik beter voor mezelf! Ook op mentaal vlak biedt Karina goede ondersteuning. Met haar scherpe vraagstelling, geeft Karina me regelmatig nieuwe inzichten. En door haar empathie, humor en warmte voel ik me vertrouwd om me open te stellen. Binnen mijn familie en vriendenkring is ‘Karina’ inmiddels een begrip geworden. Bij een nieuwe opleving, vitale verbetering of enorme energie, stelt er altijd wel iemand: weer bij Karina geweest? Een consult bij haar is een cadeautje en positieve energieboost aan jezelf. Lieve Karina ik ben zo blij met je! Dank je wel voor al je hulp, vertrouwen, motivatie en mega dosis blije energie. Tot snel! Liefs.

Sanne
15-04-2020

Karina heeft mij de afgelopen tijd ontzettend goed geholpen. We hebben fijne gesprekken, soms zwaar, soms luchtig. Door onze gesprekken en de aanpassingen aan mijn levensstijl voel ik mezelf stukken beter, zowel lichamelijk als mentaal. Ik heb echt het gevoel dat ik stappen maak. Mede door Karina’s aandacht en hulp sta ik anders in het leven. Karina is een gepassioneerde, lieve vrouw met humor bij wie je helemaal jezelf kan zijn.

Esther
24-05-2019

Bij Karina op consult betekent voor mij het hebben van erg leuke en bijzondere gesprekken, waarbij ze oprechte aandacht combineert met humor en ik veel leer van haar kennis en kunde omtrent lijf en geest. Ik at al gezond maar door Karina’s inbreng eet ik nu anders en is mijn metabolisme veranderd, voel ik me super fit, en begrijp ik waarom ik bepaalde dingen doe of zou moeten laten. Karina is een absolute aanrader!

Angelique
02-12-2018

Karina is een heel bijzondere vrouw en begeleidster van fysiek/emotionele processen. Ik weet zeker dat ze iemand op t punt van grote doorbraak en verandering met al haar kunde kan begeleiden. Bij mij gebeurden er grote wonderen in 6 weken tijd nadat ik begonnen was met de supplementen en passend voedingspatroon. Zowel op fysiek gebied (in één klap van een alsmaar doorgaande moeheid af na heel lang tobben) als psychisch/emotioneel. Ik ben op een nieuwe manier verbonden met mezelf aan het raken. Uiteraard moet je zelf de bereidheid hebben je leven om te gooien en kun je ook tegelijk andere dingen hiervoor zoeken en gebruiken. Maar Karina was voor mij het geweldige startpunt. Enorme aanrader!!!

Janine Keijzer
19-11-2018

Na 15 jaar hormoonzalven te hebben gesmeerd kwam ik erachter dat juist door deze zalven de huid (en de rest van het lichaam) in zulke slechte conditie waren. De dermatologen steunden mijn keuze niet om te stoppen met smeren, dus kwam ik na wat zoeken bij Karina terecht. Vanaf het begin kon ik mij gelijk vinden in de manier van handelen en voelde het gelijk vertrouwd. Naast het aanpassen van het dieet en gebreken aan te vullen met supplementen, kreeg ik ook een hoop handvatten aangereikt om het dagelijks leven makkelijker te maken met een huid die constant open ligt en jeukt.

Al met al vond ik het een zeer positieve ervaring, waarbij ik veel sneller grote resultaten zag dan verwacht.

Patrick
06-11-2018

Ik ben 63 jaar en vorig jaar voor t eerst bij Karina geweest. Zij heeft mij enorm geholpen met inzichten en ander eetgewoontes. Ik ben niet meer moe en weet nu mijn grenzen goed aan te geven. Ik zit weer lekker in mijn vel en kan alles weer goed aan. Ik hoef nu al niet meer terug te komen. Dus vind het heel snel helpen. Mijn dank is dan ook groot.

Helmie Beentjes
09-02-2018

Toen ik voor het eerst naar Karina ging werkten mijn darmen nog maar amper, en ook slikte ik tijdens mijn menstruatie wel 10 pijnstillers tegen de buikpijn. Nu zijn al mijn darmproblemen over en heb ik veel meer energie en ook mijn emoties zijn nu in balans. Ook de menstruatiebuikpijn is over, iets wat ik na 15 jaar echt niet gedacht had dat het opgelost zou kunnen worden op een natuurlijke manier. Ik ben Karina ontzettend dankbaar dat ik door haar mijzelf echt heb leren kennen. Zowel op emotioneel vlak als lichamelijk weet ik nu hoe ik in elkaar zit. Ik heb het gevoel dat ik nu de leukste en beste versie van mezelf ben!

31-01-2018

Sinds twee jaar kom ik graag bij Karina. In eerste instantie kwam ik om te leren van welke voeding ik meer energie kreeg. Ik had namelijk veel last van enorme dips vlak na het eten en ik had vaak scheurende buikpijn. Door het voedingsschema en de supplementen samengesteld door Karina heb ik enorm veel energie en nooit buikpijn. M’n darmen zijn volledig hersteld en ik leer heel veel van Karina. Ik begrijp nu veel beter hoe ik hormonaal in elkaar zit en wat ik moet doen om goed voor mezelf te zorgen. Ik zit letterlijk en figuurlijk ‘lekkerder in m’n vel’.

Esmée
31-10-2016

ik ken karina al een tijdje en na haar studie heeft ze mij enorm geholpen. Door karina is mij collites ulerosa rustig en voel ik me weer vol energie.Ik ga er dan ook van uit dat door mijn nieuwe eetpatroon het rustig blijft. Karina bedankt voor de weg naar mijn herstel!!x

Natascha
09-08-2013

Ben pas een paar maanden bij Karina maar het resultaat is nu al verbluffend. Je wordt je bewuster van je leef en eetpatroon, en het gevolg bij mij is oa veel meer energie en het medicijngebruik is terug gebracht tot minimaal. Ben nieuwsgierig wat het me nog meer brengen zal. Ik gun het iedereen om een persoon als Karina in je leven tegen te komen.

Joke
05-03-2013

Door goede ervaring van anderen zijn wij bij Karina terecht gekomen. Wat een gedreven, lieve vrouw, die heel veel kennis van zaken heeft. En dit vol enthousiasme verteld. Ze heeft ons een heel andere kijk op voeding gegeven.
Onze dochter van 8 is in een half jaar tijd een heel ander kind geworden; veel energieker en positiever. Iets waar we daarvoor al een hele tijd mee bezig waren…
De voorgeschreven voedingssupplementen zijn wel even een investering. (voor beperkte periode)maar verzorgen de basis voor een gezonde toekomst.

Astrid
01-03-2013

Karina ik wil je bedanken. Voor je betrokkenheid en het aanreiken van handvatten om weer volop in het leven te kunnen staan.Iets wat het hoofd wel wilde maar het lijf niet. Ook mijn dochter van 9 die op school helemaal niet lekker ging heb je zo geholpen.Iedere keer dat ik bij je ben, ben ik onder de indruk van jouw kunde.

Leonie
20-02-2013

Karina is een zeer gedreven, gepassioneerde en uiterst vakkundige therapeute. Zonder (ver)oordeel luistert ze naar de antwoorden op haar vragen en aan de hand daarvan brengt ze haar advies uit. Ook neemt ze alle tijd voor je. Mij heeft ze al erg goed geholpen en zijn mijn klachten afgenomen (en die van mijn 5 jarig zoontje!). Natuurlijk zal je zelf ook een hele switch moeten maken in je koop/eetgedrag maar ik kan haar zéker aanraden aan eenieder die met klachten zit.

Mish
24-01-2013